ÓriásplakátKérje testreszabott ajánlatunkat »

ÓriásplakátÓriásplakát (Billboard)

Az óriásplakát az egyik leghatékonyabb közterületi hirdetési felület, hiszen nagy mérete figyelemfelkeltő ezért távolról is jól látható az autósok, tömegközlekedési eszközökön utazók, vagy akár a gyalogosok számára. A táblák zöme a városokból ki- és bevezető szakaszokon helyezkednek el. Már egyetlen jó helyen lévő plakáttal is több százezer közlekedő figyelmét keltheti fel, havonta. Óriásplakát-kampánya akkor lesz a eredményes, ha megfelelő helyeken és sűrűséggel helyezzük el a kért régióban. Ennek érdekében optimalizáló szoftver segítségével állítjuk össze kampányterveket, garantálva ezzel a hatékonyságot.
A hirdetéseken rövid üzeneteket érdemes megjelentetni, hogy az jól rögzüljön az utakon közlekedők számára is.

Óriásplakát árak: Magyarországon 20 és 130 ezer Ft + áfa közötti összegért lehet bérelni óriásplakátot egy hónapra. Az egyes óriásplakátok árai azért mutatnak komoly eltérést egymáshoz képest, mert nem mindegy, hogy mikor foglalja le, milyen településen és azon belül milyen frekventált helyen helyezkednek el. A hazai közterületi felületek minőségük alapján 1-től 5-ig vannak kategorizálva.
Mérete: 5,04 m x 2,38 m (12 négyzetméteres reklámfelület)
Javasolt kampány célzás: termékek és szolgáltatások bevezetése, rendezvények meghirdetése, közeli üzletek és boltok hirdetése.
Javasolt hirdetési időtartam: min. 1 hónap
Kampány időszakok: minden hónap 1-jével, illetve 16-ával indíthatóak. Kihelyezési időszak 1-3 nap.
Kivitelezés: az óriásplakát-kampányokat akár 2-5 napos átfutási idővel vállaljuk.

Ha Önnek nincs grafikusa, vagy nem szeretne a nyomdákkal bajlódni, akkor a grafikai tervezést és a plakátok gyártását is elvégezzük.

Hívjon minket!
Írjon nekünk!