Lego Kocka kiállítás2017. 03. 08.

A Közterületi Média szervezésében megjelenő több száz óriásplakát hívja fel a figyelmet a március 14-én kezdődő Lego Kocka kiállítás című rendezvényére

Kocka Kiállítás

A Kocka kiállítás címet viselő program március közepétől június végéig lesz megtekinthető, és köszönhetően az eseményt felterjesztő óriásplakát kampánynak, hatalmas látogatottságra számíthatunk. Nem is csoda, hisz kicsiket és nagyokat egyaránt vonz ez a rendezvény: számos filmbeli- és történelmi momentum, hősök és mesealakok, híres emberek Lego-ból készült másai kápráztatják el a közönséget. Látható lesz a Titanic lekicsinyítve is monumentális Lego-mása, ahogyan a Star Wars halálcsillaga is.

Az Index kommunikációs Kft által prezentált óriásplakát kampány impozáns meghívót nyújt át az utca emberének egy olyan eseményről, ami hosszú ideje tartja lázban a Lego rajongóit, akik természetesen a helyszínen hódolhatnak szenvedélyüknek: a kicsiknek a Duplo, a nagyoknak pedig a Technic Lego és robotépítés kínál a Kocka kiállításon programalternatívát.

A Közterületi Média óriásplakátjai méltó beharangozói egy ilyen fajsúlyú rendezvénynek.

További információk a rendezvény Facebook-oldalán találhatóak.

További hírek

Hívjon minket!
Írjon nekünk!