ÓriásplakátKérje testreszabott ajánlatunkat »

ÓriásplakátÓriásplakát (Billboard)

Az óriásplakát az egyik leghatékonyabb közterületi hirdetési felület, mert nagy mérete figyelemfelkeltő. Távolról is jól látható az autósok, tömegközlekedési eszközökön utazók, vagy akár a gyalogosok számára. A táblák zöme a városokból ki- és bevezető szakaszokon helyezkednek el. Már egyetlen jó helyen lévő plakáttal is, havonta, több százezer közlekedő figyelmét keltheti fel. Óriásplakát-kampánya akkor lesz eredményes, ha megfelelő helyeken és sűrűséggel helyezzük el a kért régióban. Ennek érdekében egy optimalizáló szoftver segítségével állítjuk össze a kampányterveket, garantálva ezzel a hatékonyságot.
Egy hatásos óriásplakát olyan rövid és hatásos üzentet jelenít meg, ami könnyen rögzül az utakon közlekedők számára is.

Óriásplakát árak: Magyarországon 20 és 130 ezer Ft + áfa közötti összegért lehet bérelni óriásplakátot egy hónapra. Az egyes óriásplakátok árai azért mutatnak komoly eltérést egymáshoz képest, mert nem mindegy, hogy mikor foglalja le, milyen településen és azon belül milyen frekventált helyen helyezkednek el. A hazai közterületi felületek minőségük alapján 1-től 7-ig vannak kategorizálva (BB1, BB2, BB3, BB4, BB5, BB6, BB7).
Mérete: 5,04 m x 2,38 m (12 négyzetméteres reklámfelület)
Javasolt kampány cél: termékek és szolgáltatások bevezetése, rendezvények reklámozása, közeli üzletek és boltok hirdetése.
Javasolt hirdetési időtartam: minimum 1 hónap
Kampány időszakok: minden hónap 1-jével, illetve 16-ával indíthatók. Kihelyezési időszak minimum 1-3 nap (a kampányindulást követően ennyi idő alatt kerülnek ki az óriásplakátok).
Kivitelezés: az óriásplakát-kampányokat akár 2-5 napos átfutási idővel is vállaljuk.

Átvállaljuk a grafikai tervezést és a plakátok gyártását, amennyiben nincs grafikusa, vagy nem szeretne a nyomdai megrendeléssel külön bajlódni.

Hívjon minket!
Írjon nekünk!