Ügyfeleink mondtákKérje testreszabott ajánlatunkat »

Online cégként most kivételesen offline kampányt is kellett indítanunk egy újdonságnak számító kozmetikai termékhez, Mivel az offline marketingben nem volt tapasztalatunk sok médiaügynökségtől kértünk ajánlatot. Jól döntöttünk, hogy a Közterületi Média mellett tettük le a voksunkat, mert komplex megoldást nyújtottak, a grafikai munkáktól a gyártáson át a számunkra legelőnyösebb reklámfelületek kiválasztásáig. Kiváló ár/érték arányú ajánlattal, ügyfél-orientált szemlélettel és profizmussal hálálták meg bizalmunkat.

Tárczy Judit, ügyvezető
www.vitaminsziget.com

 

A mostani gazdasági helyzetben senkinek sem mindegy, hogy milyen partnerekkel dolgozik együtt.
Nekünk szerencsénk van, hiszen az elmúlt években a kozteruletmedia.hu-ban megtaláltuk azt, amire szükségünk van: gyors, precíz, korrekt ajánlatot és kiszolgálást. És ez nem más, mint egy sikeres kampány kulcsa.

Szalai Judit, Ivanics csoport
www.ivanics.hu

 

A Közterületi Média árait és szolgáltatásait találtuk a legjobbnak a piac ezen szegmensében. Szakértelmükkel mindig a legjobb hirdetési helyekhez jutunk hozzá, ráadásul a piaci ár alatt!

M. Erika, cégvezető

Főként a nagyobb kampányainkat szoktuk megtámogatni óriásplakátokkal, így egyáltalán nem mindegy, hogy az hány emberhez jut el az üzenetünk. A visszajelzések jók, a közterületi kampányaink sikeresek. Talán Ön is találkozott már némelyik plakátunkkal? Bátran ajánlom a kozteruletimedia.hu-t!

Üdvözlettel: Gergely Beatrix www.biztositas.hu

Gergely Beatrix, marketing vezető

www.biztositas.hu

 

Kis cég lévén a lehető legjobb ár-érték arányú hirdetési felületeket kellett megtalálnunk, ahhoz, hogy sikeres offline kampányokat tudjunk véghez vinni. A kampányaink sikeresnek mondhatóak, több megrendelést kaptunk az utca emberétől.

K. András, cégvezető

 

Rendezvényszervezőként folyamatosan szükségünk van olyan budapesti, belvárosi hirdetési felületekre, amellyel mindenkihez eljutunk. Ezek a felületek nagyon drágák, de a Közterületi Média segítségével néhány %-ot sikerült lefaragnunk a listaárakból.

Z. István, rendezvényszervező

 

Szeretek a Közterületi Médiával dolgozni, mindig segítenek az értékes és még szabad hirdetési helyek felkutatásában és szerintem korrekt áron dolgoznak, úgyhogy bátran ajánlom őket.

T. Róbert, marketing igazgató

 

A magyarországi mozik lehetőségei korlátozottak, nem vagyunk ez alól kivételek mi sem. Ezért is volt fontos, hogy egy olyan stratégiai partnert tudjunk magunk mellé találni, mint amilyen a Közterületi Média. Amióta rendszeresen hirdetőoszlopon mutatjuk be az új filmek plakátjait, azóta egy kis növekedésnek indult a korábban csökkenő nézőszámunk.

R. Sándor, tulajdonos

Hívjon minket!
Írjon nekünk!