Az óriásplakátok új lendületet adnak a munkaerő toborzásnak2022. 06. 23.

Mindenki szeretné megtalálni azt a partnert, kollégát, akivel egymás mellett, egymást inspirálva lehet a fejlődés érdekében dolgozni! A pandémia eddigi legmélyebb időszakát lezárva, talán ez az egyik legnagyobb kihívás, melyre a fejlődést szem előtt tartó vállalkozásnak, gazdasági társaságnak komoly figyelmet kell fordítania.

Évekkel ezelőtt még furcsálltuk az álláshirdetések óriásplakátokon történő elhelyezését, azonban az elmúlt 12 hónapban már megszokott rutinná vált, sőt a kozteruletimedia.hu külön termékcsomagot kínál, leendő munkatársait köztéri reklámeszközökkel megszólítani kívánó ügyfeleinek.

Toborzás ajánlati csomagunkat nemcsak a hazai KKV szektorból érkező partnereink, de a világ egyik legnagyobb óriásvállalata is felhasználta már.

Az Amazon magyarországi szerepvállalásának erősítéséhez a kozteruletimedia.hu reklámeszközein keresett partnert, speciális ajánlati csomagunk kéthavi felhasználásával.

Találja meg Ön is munkatársát, legyen sikeres toborzó kampánya a kozteruletimedia.hu óriásplakátjai és mobil köztéri reklámeszközei segítségével!


Kollégáink várják ajánlatkérését, melyet IDE kattintva küldhet el nekünk.

További hírek

Hívjon minket!
Írjon nekünk!