Rendelj Te is kerékpárosreklámot!2018. 06. 05.

Itt a nyár, a fesztiválok és szabadtéri rendezvények ideje. Bemutatunk egy olyan kreatív és fiatalos közterületi hirdetési lehetőséget, mellyel kitűnhetsz a tömegből!

A kerékpáros reklám egy olyan megjelenési forma, mely könnyen és gyorsan bevethető, rugalmas, így minden olyan helyre eljuthat, ahol kerékpárral lehet közlekedni. Mozgó jellegéből fakadóan figyelemfelkeltő, ugyanakkor jól látható és akkor is dolgozik, ha a kerékpáros éppen pihen és a jármű egy forgalmas csomópontban parkol. Fontos szempontnak tartjuk, hogy a kerékpáros reklám környezetbarát!

Közvetlen kapcsolat alakítható ki a célcsoporttal, kiváló eszköz a fókuszált kommunikációra. Hangosítással és szórólapozással együtt az egyik leghatékonyabb közterületi reklámeszköz. Igényeknek megfelelően tetszőleges időpontban indíthatók a kampányok. A kreatívokat tartós pvc-re nyomtatjuk, ezért másik időpontban ismét felhasználhatók. Célcsoporttól függően akár minden hétvégére rendelhető és a köztes napokat nem kell fizetni.

A kerékpáros reklámot fesztiválok mellett ajánljuk még rendezvények, kiállítások, termékek vagy szolgáltatások kommunikálásához, figyelem felkeltésre üzletnyitás, akciók esetén. Kiválóan alkalmas helyi és országos kampányok lebonyolítására, több kerékpár egyidejű használatával. Mobil óriásplakát autókkal tovább növelhető hatékonyságuk.

Technikai paraméterek: A kerékpár felépítménye kétoldalas euro szabványos city light felületből áll (2 db 118 x 175 cm).  Hangosítás és megvilágítási lehetőséggel is rendelkeznek.

Referencia fotóinkon legutóbbi kerékpáros kampányunk látható, mely a Fezen 2018-as koncertjeit hirdeti. Az eszköz Budapest forgalmas pontjain közlekedett nagy sikerrel, érintve a legnagyobb bevásárlóközpontokat, főbb metró megállókat. Ezzel párhuzamosan egy másik kerékpár Velence központi részeit és a Velencei tó partját járta be.

Kérjél ajánlatot most!

További hírek

Hívjon minket!
Írjon nekünk!