Prima üzletnyitás – mobil óriásplakát és bicilight kampány2022. 05. 20.

A Príma hálózat, a CBA-üzletlánc prémium kategóriás brandje. A hálózat legújabb tagja Törökbálinton épült. A Tükörhegy városrész környékén élőket megcélzó, minden prémiumkategóriás elvárásnak megfelelő háromszintes üzlet hivatalos megnyitóját május 19-én tartották, egy nappal később pedig már az első vásárlók is felfedezhetik árukészletét.

Megbízónk, hónapokkal korábban kért fel bennünket az üzletnyitás médiamegjelenéseinek koordinációjára. A Tükörhegy elegáns környékét klasszikus médiaeszközök közül legeredményesebben, köztéri hirdetésekkel lehet elérni.

Ügyfelünk azért, hogy a nyitásról szóló kampánya a lehető leghatékonyabb legyen, a kozteruletimedia.hu mobil reklámeszközei mellett tette le voksát. A legújabb Príma exkluzív bevásárlókomplexum ismertségének növelését, a nyitás hetében két mobil óriásplakát és két bicilight reklámeszközzel segítettük.

Az egyhetes kampányban, kollégáink reggel nyolc és délután öt óra között rótták Törökbálint összes, és Budaörs egyes utcáit. Bicilightosaink, még a megbízónk által előre gyártott szórólapok osztásában is részt vettek.

Mobil- és hagyományos köztéri reklámeszközeink, az eddig megélt számos sikeres és eredményes kampány után újra bizonyítottak, ismét sikertörténet részesei lehettek!

Legyen Ön is sikeres óriásplakátjainkon és mobil köztéri reklámeszközeinken elhelyezett hirdetései segítségével. Kollégáink várják ajánlatkérését, melyet IDE kattintva küldhet el nekünk!

További hírek

Hívjon minket!
Írjon nekünk!